Voor ouders die weer een nacht willen dóórslapen!
 

Recensies

 

 

Lees in het gastenboek hoe ouders het bezoek van De Nachtoppas van Brabant hebben ervaren.

Gastenboek

Marjolein Fischer
20-12-18 13:27:19
Jerney heeft een nachtje op onze zoon Felix (11 weken) gepast toen wij een feestje gaven. Het was ontzettend fijn om de zorg helemaal uit handen te kunnen geven. Jerney is heel rustig en liefdevol, precies wat kleine babies nodig hebben. Het is heel goed gegaan en ze had zelfs een verslagje gemaakt van hoe de nacht verlopen was. Ik kan het iedereen aanraden, misschien huur ik haar nog wel een keer in als ik echt een keertje lekker door wil slapen :-).
Robin Bruyn van Rozenburg
25-11-18 10:51:09
Onze zoon Chess was 9 weken oud toen Jerny een nacht kwam oppassen.
Ondanks dat Chess het super goed deed konden mijn vriendin en ik wel weer is een goede nachtrust gebruiken van langer dan een paar uurtjes in ons eigen bed!
Je zit in een bepaald ritme/cyclus dat zich elke 2.5/3uur herhaalt.
Dit kan je op een bepaald moment opbreken omdat je zelf niet meer genoeg uren rust/slaapt.
Ideaal dus dat ''De Nachtoppas'' er dus is.
Via email contact gelegd. Vervolgens nam Jerney direct (telefonisch) contact op en hebben we een fijn gesprek gevoerd. Jerney snapte onze ''behoefte''. Ze is zelf moeder van 2 en weet dus als geen ander waar wij nu midden inzitten.
De vervolgstap was dat Jerney bij ons thuis kwam. Dit voelde gelijk erg prettig en vertrouwd. Jerney is zo'n persoon aan wie je je kindje met een gerust hart toevertrouwd.
Wij konden met een gerust hard gaan slapen. We zijn rond 23.00u naar bed gegaan en als een blok in slaap gevallen. Om 7.00u wakker geworden! Wat kan een goede nacht lekker zijn! Je voelt je als herboren en je bent weer helemaal opgeladen!
Gauw kijken hoe het met Jerney en Chess is gegaan. Een fijne mondelinge samenvatting gehad van de nacht.
Was helemaal goed gegaan, maar het was ook nog even spannend voor Jerney. Haar luchtbed bleek namelijk lek te zijn en liep dus gedurende de nacht heel langzaam leeg. Gelukkig hebben wij wel goed geslapen daar ging het tenslotte om :P!
Wij kunnen er voorlopig weer even tegenaan maar gaan Jerney zeker nog eens vragen om een nachtje op te komen passen!:)
Tonen: 5  10