Voor ouders die weer een nacht willen dóórslapen!
 

Recensies

 

 

Lees in het gastenboek hoe ouders het bezoek van De Nachtoppas van Brabant hebben ervaren.

Gastenboek

10 berichten op 2 pagina's
Steven Koppelman
24-03-19 11:23:30
Jerney heeft een nachtje op onze tweeling van 3 maanden gepast. Uitstekende communicatie vooraf, wij hebben lekker een nachtje door kunnen slapen en een mooi verslagje achteraf!
Netteke Gisberts
13-03-19 18:46:20
Vannacht heeft Jerney op ons zoontje Lucas gepast. Lucas is een zorge kindje met een behoorlijke rugzak waardoor papa en mama helemaal uitgeput zijn. De zorg voor Lucas is bijna 24 uur per dag en best heftig. Dit heeft Jerney super goed gedaan. Professioneel maar vooral met aandacht en liefdevol naar Lucas toe. Jerney bedankt voor je goede en liefdevolle zorgen.
Simone van Erp
05-02-19 09:11:48
Jerney heeft een nachtje op onze tweeling van 10 weken gepast en dat ging heel erg goed! Ze nam de late en vroege voeding voor haar rekening en hielp de meisjes in slaap te komen. Wij konden ondertussen rustig doorslapen en even bijkomen, wat heel erg welkom is in deze tijd. Jerney kwam eerst kennismaken wat fijn was, ze schreef alles goed op en had ook nog een verslagje van de nacht gemaakt. Bovenal was ze heel erg lief voor de meisjes wat voor ons het belangrijkste is! Kan het van harte aanbevelen voor ouders van jonge kinderen om met haar te werken of dit cadeau te geven als je weet dat iemand echt een goede nacht kan gebruiken.
Marjolein Fischer
20-12-18 13:27:19
Jerney heeft een nachtje op onze zoon Felix (11 weken) gepast toen wij een feestje gaven. Het was ontzettend fijn om de zorg helemaal uit handen te kunnen geven. Jerney is heel rustig en liefdevol, precies wat kleine babies nodig hebben. Het is heel goed gegaan en ze had zelfs een verslagje gemaakt van hoe de nacht verlopen was. Ik kan het iedereen aanraden, misschien huur ik haar nog wel een keer in als ik echt een keertje lekker door wil slapen :-).
Robin Bruyn van Rozenburg
25-11-18 10:51:09
Onze zoon Chess was 9 weken oud toen Jerny een nacht kwam oppassen.
Ondanks dat Chess het super goed deed konden mijn vriendin en ik wel weer is een goede nachtrust gebruiken van langer dan een paar uurtjes in ons eigen bed!
Je zit in een bepaald ritme/cyclus dat zich elke 2.5/3uur herhaalt.
Dit kan je op een bepaald moment opbreken omdat je zelf niet meer genoeg uren rust/slaapt.
Ideaal dus dat ''De Nachtoppas'' er dus is.
Via email contact gelegd. Vervolgens nam Jerney direct (telefonisch) contact op en hebben we een fijn gesprek gevoerd. Jerney snapte onze ''behoefte''.­ Ze is zelf moeder van 2 en weet dus als geen ander waar wij nu midden inzitten.
De vervolgstap was dat Jerney bij ons thuis kwam. Dit voelde gelijk erg prettig en vertrouwd. Jerney is zo'n persoon aan wie je je kindje met een gerust hart toevertrouwd.
Wij konden met een gerust hard gaan slapen. We zijn rond 23.00u naar bed gegaan en als een blok in slaap gevallen. Om 7.00u wakker geworden! Wat kan een goede nacht lekker zijn! Je voelt je als herboren en je bent weer helemaal opgeladen!
Gauw kijken hoe het met Jerney en Chess is gegaan. Een fijne mondelinge samenvatting gehad van de nacht.
Was helemaal goed gegaan, maar het was ook nog even spannend voor Jerney. Haar luchtbed bleek namelijk lek te zijn en liep dus gedurende de nacht heel langzaam leeg. Gelukkig hebben wij wel goed geslapen daar ging het tenslotte om :P!
Wij kunnen er voorlopig weer even tegenaan maar gaan Jerney zeker nog eens vragen om een nachtje op te komen passen!:)
Tonen: 5  10