Voor ouders die willen dóórslapen
 

Recensies

 

 

Lees in het gastenboek hoe ouders het bezoek van De Nachtoppas van Brabant hebben ervaren.

Gastenboek

11 berichten op 3 pagina's
Adriaan & Arienne
22-06-22 22:05:36
Wij waren zo blij en gelukkig dat Jerney tijd had ons te helpen. We hadden net twee baby's en dan is het soms een rollercoaster. Alleen al de gedáchte dat je naar een nachtje doorslapen toeleeft, was geweldig, in die eerste enerverende periode. Jerney is een fantastische oppas. Lief, zachtaardig en met veel gevoel voor de specifieke wensen en noden van het gezin. Zij luistert oprecht. Wij kunnen deze service daarom van harte aanbevelen. Het was voor ons, in de intimiteit van onze woning, vanaf het eerste moment vertrouwd en geruststellend. Jerney, bedankt dat je onze kinderen op zo'n warme en betrokken wijze hebt willen verzorgen.
Mimi & Jasper Lounio
07-03-20 21:57:45
Mijn man en ik hebben een veeleisende baan en twee jongens. Een 6 maanden oud baby en 2,5 jaar oude peuter. Omdat onze baby nog wakker wordt meerdere malen s nachts om te eten, en ik terug moest gaan werken na het ouderschapsverlof werd het echt vermoeiende wakker te worden iedere nacht. En helaas wij hebben geen familie in Nederland. Het vinden van de nachtoppas van brabant was zo'n opluchting! Jerney is erg lief en heeft veel ervaring met kinderen dus we vertrouwden haar van bij het begin. Ze is altijd op tijd geweest, zorgt heel goed voor onze baby en vertelt ons wat gebeurd gedurende de nacht. Ik heb het huilen van de helemaal niet gehoord. Het is zeer ontspannend voor ons geweest om te kunnen doorslapen.
Netteke Gisberts
27-02-20 14:08:56
Jerney past al een tijdje op ons zoontje Lucas die extra zorg nodig heeft omdat Lucas een zorgenkindje is. Dat doet Jerney hartstikke goed en we zijn nog steeds tevreden. Superfijn dat we Jerney nu ook in kunnen huren via het PGB voor ons zoontje.
Miriam Ploegsma
22-01-20 20:46:48
Tijdens mijn kennismakingsgesprek wist ik al dat ik me geen zorgen hoefde te maken (en dat voor een controlfreak als ik!). Wij hebben een meisje van bijna 6 en een tweeling van 10 mnd. Ze heeft mij s’avonds en s’nachts ontzettend fijn geholpen met de jongens en kreeg zelfs de pittigste vd 2 snel in slaap nadat ie ineens wakker werd. Op het juiste moment stapte jij ons leven binnen, dankjewel... Betrouwbaar en een lief mens ben je, Jerney... groetjes van ons
Sareh Bertens
15-01-20 17:55:34
Mijn man en ik wilde een weekendje weg. Best lastig met 3 kids. Maar dankzij de liefste nachtoppas van brabant is het gelukt.
Na het eten is ze opa en oma komen aflossen en samen met de kids lekker gespeeld. Wij werden natuurlijk op de hoogte gehouden met foto’s en berichtjes. ( doet een mama altijd goed om te zien dat alles goed gaat ).
De kids hebben genoten en kunnen niet wachten tot ze weer komt logeren.
Dus wij zeggen Tot snel😉
Ps: onze Zoontjes zijn 7, 5 en 3 jaar oud.
Tonen: 5  10   20


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram