Voor ouders die willen dóórslapen
 

Even voorstellen

Mijn naam is Jerney Wermeester en naast 'De Nachtoppas van Brabant' ben ik werkzaam als professioneel family manager en travel nanny. Tevens ben ik een trotse moeder van een zoon van 9 en een dochter van 6  jaar en echtgenote. Mijn geboortejaar is 1981 en al kom ik  oorspronkelijk uit de Randstad, ik woon inmiddels al meer dan 10 jaar in Goirle, een gezellige plaats onder Tilburg.


Hoe 'De Nachtoppas van Brabant' begon

Toen de stofwolken na de geboorte van ons tweede kindje neergedaald waren en we 's nachts weer door konden slapen, vroeg ik me af: "hoe hebben we het volgehouden de afgelopen maanden?! Waarom heb ik geen hulp gevraagd toen we helemaal óp waren van het slaapgebrek?"
Tja, geen opa en oma in de buurt, vrienden wil je niet lastig vallen met een kleine nachtbraker, en 'het hoort er nu eenmaal bij'...

Zo is het idee ontstaan om een service aan te bieden voor ouders die weer een nachtje dóór willen slapen.

Uit eigen ervaring weet ik dus hoe zwaar de gebroken nachten kunnen zijn met een kleintje. Hoe wanhopig en eenzaam je je kan voelen. En hoe eindeloos die nachten kunnen duren. Maar gelukkig heb ik ook ervaren hoe ontzettend fijn het is als je kindje uiteindelijk wel doorslaapt, je als ouder ook weer een goede nachtrust hebt en het plezier weer overheerst. En nu wil ik andere ouders ontzorgen, zorgen dat ze kunnen ontspannen en hen laten genieten van hun gezin.

Voel je dat je het niet meer vol kunt houden? Heeft de vermoeidheid teveel invloed op je prestaties overdag? Kunnen jullie geen beroep doen op familie zoals opa en oma? Schroom niet en maak gebruik van mijn nachtoppasservice.

Mijn werkgebied is de hele provincie Noord-Brabant. 

 

✅ jarenlang praktijkervaring
✅ EHBO baby&kind
✅ VOG aan te vragen

  
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram